Salons

Tijdens uw gezichtsbehandeling doen onze specialisten er alles aan om uw huidconditie optimaal te verbeteren. Voor ieder verbeterpunt bieden wij de geschikte behandeling. We helpen u graag bij het uitkiezen van de behandeling en het merk dat het beste past bij uw wensen en doelen.

Naast de diverse schoonheidsbehandelingen kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de huidverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn bij Parfumerie Winnubst.

Onze zeven schoonheidssalons in Den Haag zijn gespecialiseerd in luxe beautymerken. In de salons werken we met prachtige merken: La Colline, Dr. Murad, Sisley-Paris en Sensai.

Onze deskundige specialisten begrijpen dat iedere huid verschillend is en iedere huid andere behoeftes heeft. Zijn er dingen waar u zich aan stoort wanneer u in de spiegel kijkt? Dan bekijken we graag samen met u welke behandeling het beste bij u past.Overzicht schoonheidsbehandelingen

01
Waar huidverbetering stopt, gaat La Colline verder. Dit Zwitserse beautymerk heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van de beste en meest doeltreffende producten als het gaat om het verjongen van de huid.
Lees verder...
Dr. Murad behandelingen - retinol
02
Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid
Lees verder...
Sensai schoonheidssalon den haag
03
Wat is pure schoonheid? Sensai weet daar het juiste antwoord op: jij! Iedereen heeft zo zijn of haar eigen schoonheid, dat maakt u uniek.
Lees verder...
sisley-paris schoonheidssalon den haag
05
Sisley-Paris heeft zijn expertise, kennis en creativiteit gebundeld om voor al zijn productlijnen – huidverzorging, make-up en parfums – een specifieke aanpak te ontwikkelen.
Lees verder...