Salons

Tijdens uw gezichtsbehandeling doen onze specialisten er alles aan om uw huidconditie optimaal te verbeteren. Voor ieder verbeterpunt bieden wij de geschikte behandeling. We helpen u graag bij het uitkiezen van de behandeling en het merk dat het beste past bij uw wensen en doelen.

Naast de diverse schoonheidsbehandelingen kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de huidverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn bij Parfumerie Winnubst.

Onze zeven schoonheidssalons in Den Haag zijn gespecialiseerd in luxe beautymerken. In de salons werken we met prachtige merken: La Colline, Dr. Murad, Sisley-Paris, Sensai, Clarins, Shiseido en Estée Lauder.

Onze deskundige specialisten begrijpen dat iedere huid verschillend is en iedere huid andere behoeftes heeft. Zijn er dingen waar u zich aan stoort wanneer u in de spiegel kijkt? Dan bekijken we graag samen met u welke behandeling het beste bij u past.Overzicht schoonheidsbehandelingen

01
Waar huidverbetering stopt, gaat La Colline verder. Dit Zwitserse beautymerk heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van de beste en meest doeltreffende producten als het gaat om het verjongen van de huid.
Lees verder...
Dr. Murad behandelingen - retinol
02
Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid
Lees verder...
Sensai schoonheidssalon den haag
07
Wat is pure schoonheid? Sensai weet daar het juiste antwoord op: jij! Iedereen heeft zo zijn of haar eigen schoonheid, dat maakt u uniek.
Lees verder...
Shiseido schoonheidssalon den haag
06
Shiseido gaat verder dan alleen het hydrateren en het verhelpen van huidproblemen: het brengt uw huid in de beste conditie en boost het innerlijke vermogen van de huid om zichzelf te verbeteren.
Lees verder...
Clarins schoonheidssalon Den Haag
04
Clarins is geschikt voor de meest gevoelige huid; alle dames en heren kunnen rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsbehandelingen.
Lees verder...
Estée Lauder schoonheidssalon den haag
03
Met een avant-gardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums van naam voelt elke vrouw zich als een schoonheid: omdat Estée Lauder ervan overtuigd is dat elke vrouw mooi kan zijn.
Lees verder...
sisley-paris schoonheidssalon den haag
05
Sisley-Paris heeft zijn expertise, kennis en creativiteit gebundeld om voor al zijn productlijnen – huidverzorging, make-up en parfums – een specifieke aanpak te ontwikkelen.
Lees verder...