Salons

U kunt bij ons terecht voor onder andere kleine behandelingen zoals: het verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen. Ook voor make-up, bruidsmake-up, manicure en pedicure bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de diverse behandelingen kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de huidverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn bij Parfumerie Winnubst. Onze negen schoonheidssalons in Den Haag zijn gespecialiseerd in luxe beautymerken.

Naast de diverse behandelingen kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de huidverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn bij Parfumerie Winnubst. 

Onze negen schoonheidssalons in Den Haag zijn gespecialiseerd in luxe beautymerken. In de schoonheidssalons wordt gewerkt met de merken: Sisley-Paris, Sensai, Clarins, Shiseido, Lancôme, Lycon, KOH, O.P.I., CND Shellac en Estée Lauder.

Pour Vous Parfumerie Winnubst begrijpt dat iedere huid verschillend is en iedere huid andere behoeftes heeft. U kunt bij ons terecht voor alle soorten behandelingen en merken. De negen schoonheidssalons waar u uit kan kiezen hebben elk een eigen schoonheidsspecialist die gespecialiseerd is in dat bepaalde merk en behandeling. Welk merk past bij u?
 Overzicht schoonheidsbehandelingen

sisley-paris schoonheidssalon den haag
01
Sisley-Paris heeft zijn expertise, kennis en creativiteit gebundeld om voor al zijn productlijnen – huidverzorging, make-up en parfums – een specifieke aanpak te ontwikkelen.
Lees verder...
Estée Lauder schoonheidssalon den haag
02
Met een avant-gardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums van naam voelt elke vrouw zich als een schoonheid: omdat Estée Lauder ervan overtuigd is dat elke vrouw mooi kan zijn.
Lees verder...
Clarins schoonheidssalon Den Haag
03
Clarins is geschikt voor de meest gevoelige huid; alle dames en heren kunnen rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsbehandelingen.
Lees verder...
Shiseido schoonheidssalon den haag
04
Shiseido gaat verder dan alleen het hydrateren en het verhelpen van huidproblemen: het brengt uw huid in de beste conditie en boost het innerlijke vermogen van de huid om zichzelf te verbeteren.
Lees verder...
Dr. Murad behandelingen - retinol
05
Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid
Lees verder...
Sensai schoonheidssalon den haag
06
Wat is pure schoonheid? Sensai weet daar het juiste antwoord op: jij! Iedereen heeft zo zijn of haar eigen schoonheid, dat maakt u uniek.
Lees verder...
MANICURE in den haag
08
Manicure bestaat uit het reinigen en verzorgen van handen, het verrichten van handmassages en het behandelen, bijwerken en lakken van nagels.
Lees verder...
Lycon Schoonheidssalon Den Haag
09
Vrijwel pijnloze, supersnelle waxbehandelingen. Langdurig haarvrije en zachte huid zonder stoppels.
Lees verder...