OVER SENSAI

Wat is pure schoonheid? Sensai weet daar het juiste antwoord op: jij! Iedereen heeft zo zijn of haar eigen schoonheid, dat maakt jou uniek. Het merk Sensai is een Europese variant van het merk Kanebo. Sensai is een Japans cosmeticamerk. Sensai heeft een eigen missie en is een expert op het gebied van beauty. Sensai wil het leven van haar klanten verrijken door het bieden van schoonheid. Ze ontwikkelen innovatieve producten die zorgen voor de ultieme bevrediging voor schoonheid. De slogan van het merk is dan ook “Feel the beauty”. Sensai ziet haar klanten als partners en daardoor zijn ze continu bezig met het in het kaart brengen van de wensen van haar klanten. Sensai is een Japans synoniem voor delicaat. Dit is de reden dat het merk heeft gekozen voor deze naam. Sensai beschrijft de zijdezachte textuur van de huid en producten in woorden. Sensai is een anti-aging huidverzorgingsmerk en is ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van de huid te herstellen. Sensai biedt anti-aging voor de jonge huid maar ook voor de oudere huid. Naast huidverzorging heeft Sensai ook make-up, haarverzorging en zonbescherming in haar assortiment. Dit is allemaal te verkrijgen bij Pour Vous Parfumerie Winnubst.

Parfumerie Winnubst; de enige Sensai schoonheidssalon in Den Haag. Er is een ruime keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er wordt uitsluitend met Sensai gewerkt; een hoogwaardig merk met zeer goede resultaten.

sensai-schoonheidssalon-den-haag

SENSAI SCHOONHEIDSPECIALIST

Britt werkt sinds 2015 bij Pour Vous Parfumerie Winnubst. In 2016 won zij het NK vakmanschap skills heroes en tijdens het EK in Gotenburg behaalde zij een prachtige achtste plaats voor haar kennis en kunde als schoonheidsspecialiste! Britt werkt op dinsdag, vrijdag en zaterdag in de Sensai schoonheidssalon. 

SENSAI PRODUCTEN

In de Sensai schoonheidssalon wordt er gewerkt met producten van het luxueuze merk Sensai. Sensai combineert natuur met geavanceerde huidverzorgingstechnologie in haar zoektocht naar oneindige schoonheid. De speciale kracht van dit merk ligt in de Koishimaru-zijde die zij gebruikt in haar producten. 

SENSAI SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Behandelingsverloop

Elke luxe behandeling start met de dubbele SENSAI reiniging inclusief peeling.
Door het royale gebruik van warme kompressen wordt de huid extra gereinigd en perfect voorbereid op de navolgende producten.

Een massage van 25 minuten inclusief Shiatsu activeert de lymfe-afvoer, de microcirculatie en de energiestroom in de huid.

De weldadige nekmassage maakt de behandeling compleet door de op de behoeften van de huid en de behandeling afgestemde verzorgingsproducten inclusief maskers voor gezicht en decolleté wordt een optimaal verzorgend effect gegarandeerd. Terwijl het masker intrekt, geniet u van een ontspannende hand- en armmassage.

De perfecte afsluiting vormt de unieke SENSAI zijdepoedermassage.

SILKY SKIN Facial Treatment

90min € 99,00

 

For Firming and Hydrating

Opvullen van de huid.
Volle, frisse huid met een mooie uitstraling.

For Luminising

Intensieve energievoorziening van de huid.
Vitale, stralende huid met een gelijkmatige teint.

 

For Lifting

Verhoging van de spankracht van de spieren.
Natuurlijke lifting, verstevigde contouren, strakkere huid.

 

For Wrinkle Care

Vermindering van rimpels stevige, elastische en gladdere huid.

 

For Purifying

Tot in de diepte werkzame en verzorgende reiniging verfijnd, de huid is in balans, ontstekingsremmend.