OVER SENSAI

Wat is pure schoonheid? Sensai weet daar het juiste antwoord op: jij! Iedereen heeft zo zijn of haar eigen schoonheid, dat maakt jou uniek. Het merk Sensai is een Europese variant van het merk Kanebo. Sensai is een Japans cosmeticamerk. Sensai heeft een eigen missie en is een expert op het gebied van beauty. Sensai wil het leven van haar klanten verrijken door het bieden van schoonheid. Ze ontwikkelen innovatieve producten die zorgen voor de ultieme bevrediging voor schoonheid. De slogan van het merk is dan ook “Feel the beauty”. Sensai ziet haar klanten als partners en daardoor zijn ze continu bezig met het in het kaart brengen van de wensen van haar klanten. Sensai is een Japans synoniem voor delicaat. Dit is de reden dat het merk heeft gekozen voor deze naam. Sensai beschrijft de zijdezachte textuur van de huid en producten in woorden. Sensai is een anti-aging huidverzorgingsmerk en is ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van de huid te herstellen. Sensai biedt anti-aging voor de jonge huid maar ook voor de oudere huid. Naast huidverzorging heeft Sensai ook make-up, haarverzorging en zonbescherming in haar assortiment. Dit is allemaal te verkrijgen bij Pour Vous Parfumerie Winnubst.

Parfumerie Winnubst; de enige Sensai schoonheidssalon in Den Haag. Er is een ruime keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er wordt uitsluitend met Sensai gewerkt; een hoogwaardig merk met zeer goede resultaten.

SENSAI PRODUCTEN

In de Sensai schoonheidssalon wordt er gewerkt met producten van het luxueuze merk Sensai. Sensai combineert natuur met geavanceerde huidverzorgingstechnologie in haar zoektocht naar oneindige schoonheid. De speciale kracht van dit merk ligt in de Koishimaru-zijde die zij gebruikt in haar producten.