OVER SISLEY-PARIS

Sisley-Paris is een Frans bedrijf dat al drie generaties gespecialiseerd is in het maken van cosmetica. Sisley-Paris is een van ’s werelds meest prestigieuze beautymerken, staat bekend om de expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Sisley-Paris werd in 1976 opgericht met een visie: het benutten van de krachten van plantenextracten om de ultieme luxe cosmetica te creëren. Sisley-Paris combineert kennis over planten met een diepgaand begrip van de werking van de huid. Op basis daarvan ontwikkelt en produceert ze zeer hoogwaardige verzorgingsproducten die beantwoorden aan de behoeften van iedere huid.

Parfumerie Winnubst; de enige Sisley-Paris schoonheidssalon in Den Haag. Er is een ruime keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er wordt uitsluitend met Sisley-Paris gewerkt; een hoogwaardig merk met zeer goede resultaten.

SISLEY-PARIS SCHOONHEIDSPECIALIST

Lucet en Ginger werken om en om in de Sisley-Paris salon, waardoor deze zes dagen per week open is. Ginger is sinds 2012 werkzaam bij Parfumerie Winnubst en werkt op maandag, woensdag en vrijdag in de Sisley-Paris salon. Lucet is sinds 2002 werkzaam bij Parfumerie Winnubst en werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag in de Sisley-Paris salon.

SISLEY-PARIS-SCHOONHEIDSSALON DEN HAAG

SISLEY-PARIS PRODUCTEN

Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en essentiële oliën waant u zich in een weldaad van luxe. De behandelingen combineren ultieme huidverbetering met wellness en ontspanning.