OVER LA COLLINE

La Colline biedt huidverjonging wanneer huidverbetering stopt.

 

Waar huidverbetering stopt, gaat La Colline verder. Dit Zwitserse beautymerk heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van de beste en meest doeltreffende producten als het gaat om het verjongen van de huid.

Over de La Colline behandeling

Wij laten u graag kennis maken met ons nieuwe celtherapiemerk La Colline. U ervaart een warme en luxe behandeling met direct zichtbaar resultaat. Met onze huidverbeterende behandelingen kunnen wij u al enthousiasmeren, maar met onze ‘celtherapie behandelingen’ met de producten van La Colline kunnen wij u doen verbluffen. De werkstoffen zijn zeer hoog en puur geconcentreerd, hierdoor werken we dieper in de huid en houdt het resultaat langer vast. De behandelingen zijn een zeer mooie combinatie met producten van La Colline voor thuisgebruik.

La Colline staat bekend om haar Zwitserse expertise op het gebied van huidverjonging. De producten zijn ontstaan door een samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Niet voor niets is het merk afkomstig van een gebied in de Zwitserse Riviera dat wereldwijd bekendstaat als het hart van de biotechnologische industrie. Het is dé plek als het gaat om kennis van cellulaire huidtherapie; waar de natuur en de allernieuwste technologie samenkomen.

Over de producten van La Colline

Krachtige werkstoffen en natuurlijke extracten

De producten bevatten het gepatenteerde werkstofcomplex: het CMAge Complex. Daarmee waarborgt La Colline de effectieve werking van alle anti-aging producten. De drie pijlers, hydratatie, bescherming en oxygenatie, verzadigen de huid met zuurstof en werken diep in de huidcellen door.

De formules zijn gebaseerd op de nieuwste biotechnologie en worden gecombineerd met botanische extracten waarvan de effectiviteit klinisch is getest. Alleen de meest geconcentreerde werkstof wordt gebruikt in uw crème, wat zorgt voor direct zichtbare en langdurige resultaten. Denk hierbij aan een gelifte huid, vervaagde rimpels, een betere vochtbalans, een gladde huid, een verfijnde huidstructuur, een vitalere huid en een stralende teint.