OVER ONZE DR. MURAD BEHANDELINGEN

Founded by a doctor

Het echte doktersmerk, ontwikkeld door dermatoloog Dr. Howard Murad. Ontdek alles over Dr. Murad behandelingen bij Pour Vous Winnubst.

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basisthema’s voor een gezonde huid:

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.

Dr. Murad herstellende creme

Dr. Murad schoonheidssalon

Wij geloven in de filosofie en producten van Dr. Murad. We zijn ontzettend blij dat we de Dr. Murad behandelingen nu kunnen uitvoeren in de salon en u te helpen een gezondere en vitale huid te geven. Lees hier alles over Dr. Murad, de producten en de behandelingen.

Dr. Murad behandelingen - retinol

PRODUCTEN

Elk product van MURAD heeft de kracht om de huid te transformeren, niet alleen door de uitzonderlijke zorg die in elke formule zit of de kwaliteit van de ingrediënten, maar omdat ze deel uitmaken van de Connected Beauty® benadering. Deze benadering helpt om een jongere, gezondere en gelukkigere ‘versie van jezelf te bouwen’ en met het bevorderen van de gezondheid van je lichaam helemaal tot het celniveau.

Tijdens onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en de huid kwets­baar worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst in alle veroudering gerelateerde dege­neraties: het verlies van cellulaire kracht. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot de IConnected Beauty levensstijl om zo de cellen te bescher­men en sterke nieuwe cellen te bouwen. Op deze manier kan je de veroudering effectief bestrijden en letterlijk een jongere versie van jezelf creëren. Dr. Murad noemt dit ‘youth building’ omdat het alle simpele anti­-aging strategieën overtreft in het bereiken van een jeugdige huid en een jongere uitstraling. Youth building is de basis van deze revolutionaire inclusive benadering en het bereiken van een jeugdige uitstraling, betere gezondheid en een jongere huid.