Foundation Shiseido

Op warme dagen heb je waarschijnlijk geen zin om veel make-up te dragen. Op je huid voelt het niet lekker als de temperaturen stijgen en SPF aanbrengen wordt een stuk lastiger. Gelukkig zijn er een aantal hele fijne producten die juist geschikt zijn als het kwik stijgt!

Zoals Julie haar favoriete make-up product voor warme dagen: Shiseido poederfoundation met SPF30. Julie gebruikt met hoge temperaturen het liefst de zonnemake-up met SPF30 van Shiseido. Dit is een handige poederfoundation die bij het aanbrengen gemakkelijk over de huid glijdt, een vederlicht gevoel geeft en een natuurlijk en mat resultaat realiseert. De foundation versmelt prachtig met de huid en is transpiratie- en oliebestendig, met als resultaat urenlang een fris én kleurecht resultaat. De foundation is waterbestendig en dus geschikt voor een dag bij het strand of het zwembad.

Ben jij op zoek naar make-up voor de warmere dagen? Kom dat gerust langs in onze parfumerie! We helpen je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe favorieten.