Kerstcadeau voor mannen

Een mooi kerstcadeau voor mannen verzinnen is niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk een cadeau geven waarmee iemand écht blij is. Gelukkig ben je in onze parfumerie aan het goede adres. We bespreken de trends op het gebied van baard- en huidverzorging en geven je tips voor een prachtig kerstcadeau voor mannen.

Trend: baardverzorging

De laatste tijd gaan steeds meer heren voor gezichtsbeharing. Een baard kan ontzettend mooi zijn, mits je de goede verzorging gebruikt. Baardverzorging is essentieel en er zijn hele mooie producten die dat een stuk makkelijker maken. In onze parfumerie vind je verschillende mooie scheerproducten, baardverzorging en baardserums voor een goed onderhouden baard.

Trend: huidverzorging

De tijd dat alleen vrouwen investeren in goede huidverzorging is voorbij. De moderne man besteedt aandacht aan goede huidverzorging, maar er zijn subtiele verschillen in de manier waarop. Dit begint allemaal bij de structuur van de huid. Over het algemeen is de mannenhuid iets dikker, zijn de poriën grovere en uiteraard speelt de haargroei ook een rol. De producten die mannen gebruiken zijn hierop aangepast. De verzorging is over het algemeen dunner van textuur, het trekt snel in en matteert meer.

Een groot voordeel van goede huidverzorging is dat het scheren ook een stuk makkelijker gaat. Met een goede reiniging en af en toe een fijne scrub scheer je een stuk gladder en verminder je de kans op nare scheerwondjes aanzienlijk.

In onze parfumerie hebben we een breed assortiment gezichtsverzorging voor mannen, want ook iedere mannenhuid is anders! Een van onze aanraders is het merk Biotherm. Biotherm heeft een heel uitgebreid assortiment waar je alles kunt vinden voor goede huidverzorging voor mannen. Ook voor kleine huidproblemen bieden de producten een goede oplossing, zoals bijvoorbeeld speciale oogcrèmes voor donkere krijgen en fijne lijntjes.

Heerlijke geuren voor mannen

Een lekkere geur blijft natuurlijk een prachtig kerstcadeau voor mannen. Geuren zijn ontzettend persoonlijk, daarom raden wij altijd aan om even langs te komen in onze parfumerie. Zo kun jij in alle rust een geschikte geur uitkiezen. Onze aanraders als kerstcadeau voor mannen? Echte klassiekers zijn bijvoorbeeld Chanel Blue, Dolce en Gabbana K en Christian Dior Sauvage . Ze zijn speciaal voor de Kerst verkrijgbaar als mooie sets met verschillende producten. Ook de geuren van Aqua di Parma zijn enorme aanraders. Hierbij zijn ook nog eens mooie scheerproducten beschikbaar. Ideaal als compleet kerstcadeau voor mannen.

Hopelijk heb je de nodige inspiratie opgedaan voor een mooi kerstcadeau voor mannen. Ben je er nog niet helemaal uit? We ontvangen je heel graag in onze parfumerie voor persoonlijk advies. Wil je liever jouw kerstcadeau’s bestellen? Vul dat gerust ons bestelformulier in.