OVER SHISEIDO

Shiseido heeft de juiste producten om uw huid er mooi en verzorgd uit te laten zien. Shiseido betekent in Japanse ideogrammen “Het huis dat toegevoegde waarde geeft aan de kwaliteit van het leven” en het merk draagt deze naam sinds 1872. Shiseido is een pionier sinds het begin van de 19de eeuw en komt voort uit een samensmelting van oosterse tradities en filosofie en westerse technologie en wetenschap. Gedreven door meer dan een eeuw lang onderzoek te doen en ontwikkelingen die zich zelfs uitstrekken tot fundamenteel onderzoek. Shiseido is beloond met talrijke internationale wetenschappelijke en cosmetische onderscheidingen. De huidverzorgingswetenschap van Shiseido gaat verder dan het hydrateren en het verhelpen van problemen: het brengt uw huid in de beste conditie en boost het innerlijke vermogen van de huid om zichzelf te verbeteren. Ontdek de producten voor alle behoeften van uw huid, op elke leeftijd, met zeer prestatiegerichte actieve ingrediënten en formuleringen die natuurlijke vitaliteit combineren met wetenschappelijke kracht die in synergie met uw huid werken. Geniet van de luxe texturen terwijl de slimme oosterse toepassingsmethoden, het raffinement van een zachte aromacologische geur die de huid boost.

Parfumerie Winnubst is de enige Shiseido schoonheidssalon in Den Haag. Er is een ruime keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er wordt uitsluitend met Shiseido-producten gewerkt; een hoogwaardig merk met zeer goede resultaten.

SHISEIDO SCHOONHEIDSPECIALIST

Jose en Elaine wisselen elkaar af in de Shiseido schoonheidssalon. Jose is sinds 2002 werkzaam bij Parfumerie Winnubst. Zij werkt op dinsdag en vrijdag in de Shiseido schoonheidssalon. Elaine is sinds 2008 werkzaam bij Pour Vous Parfumerie Winnubst. Zij werkt op maandag, donderdag en zaterdag in de Shiseido schoonheidssalon. 

Shiseido schoonheidssalon den haag

SHISEIDO PRODUCTEN

Ontdek Shiseido-producten voor alle behoeften van uw huid, op elke leeftijd, met zeer prestatiegerichte actieve ingrediënten en formuleringen die natuurlijke vitaliteit combineren met wetenschappelijke kracht die in synergie met uw huid werken.