OVER MANICURE

Gun uw handen de verzorging die ze nodig hebben. Manicure bestaat uit het reinigen en verzorgen van handen, het verrichten van handmassages en het behandelen, bijwerken en lakken van nagels. Parfumerie Winnubst werkt met KOH Cosmetics en CND™ SHELLAC™. Voor langdurige mooi gelakte nagels. 

Manicure schoonheidssalon den haag

MANICURE PRODUCTEN

KOH Cosmetics biedt specialistische producten voor diepwerkende hand- en nagelverzorging en wil iedere vrouw of man op de wereld het genot van haar producten laten beleven. De kracht van KOH Cosmetics? Voor ieder hand- en nagelverzorgingsprobleem een oplossing bieden. De producten van KOH Cosmetics zijn tot stand gekomen na een jarenlange intensieve samenwerking met Japanse specialisten. Centraal staat kwaliteit en optimale dieptewerking van ieder product gecombineerd met zachte texturen en heerlijke geuren.

Tot wel twee weken krasbestendige nagels in een prachtige kleur! CND™ SHELLAC™ is een unieke hybride gellak die u draagt als een traditionele nagellak. Echter, de Shellac Top Coat en de Base Coat zorgen voor een bijna onverwoestbare nagel! Omdat de Top Coat, de Base Coat en de Shellac kleuren worden uitgehard onder een uv-lamp, heeft u nooit meer last van een lange droogtijd. Uw nagelkleur is direct droog en uitgehard en tot wel twee weken krasbestendig, en met een keuze uit ruim 90 kleuren!

CND SHELLAC™ MANICURE

De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe service!
Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagel behandelingen. Shellac is een hybride nagellak, welke u draagt als gel en gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op uw nagels zal geven. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er natuurlijk uit en biedt een sterkte, natuurlijke, bescherming voor uw nagels.

Het is dus uitermate geschikt bij broze/slappe nagels, nagelbijters en na het verwijderen van kunst nagels.

Nagelbehandelingen
Shellac Coating + Kleine verzorging 30min € 36,-
Shellac verwijderen + kleine verzorging en nieuwe Shellac Coating 45min € 39,-
Shellac verwijderen 10min € 14,-

MANICURE BEHANDELINGEN

Behandeling

30min € 23,-

• Verzorgen van de nagelriemen, nagelriemomgeving
• Vijlen van de nagels
• Handmassage met de Essential Hand Nourisher
• Aanbrengen van de Calcium Nail Whitener, een verzorgende /glossy lak

 

Behandeling

45min € 34,-

• Verzorgen van de nagelriemen, nagelriemomgeving
• Vijlen van de nagels
• Purifying Nail Bath
• Polijsten van de nagels
• (Peeling van de handen)
• Hand massage met de Essential Hand Nourisher
• Lakken van de nagels of French Manicure

 

Behandeling

60min € 45,-

• Verzorgen van de nagelriemen, nagelriemomgeving
• Vijlen van de nagels
• Purifying Nail Bath of het polijsten van de nagels
• Hand massage met de Essential Hand Nourisher
• Lakken van de nagels of French Manicure

Paraffine handpakking tijdens een Schoonheidsbehandeling.

€ 17,-

Nadat de handen gescrubd zijn en voorzien van de handcrème, worden de handen ondergedompeld in een warm paraffinebad. Na het bad worden ze ingepakt in folie zo kunnen de producten tijdens een schoonheidsbehandeling inwerken, en geniet u na de behandeling van een heerlijke gladde en zachte huid van de handen. Een ideale behandeling voor droge handen.

Alle manicurebehandelingen worden uitgevoerd met het merk KOH.

De kracht van deze prachtige lijn is dat KOH deze oplossing biedt voor ieder hand- en nagelverzorgingsprobleem. Centraal staat kwaliteit en optimale dieptewerking van ieder product. Maar ook het leveren van een optimale rust, een gevoel van welbehagen en stimulatie van de zintuigen door het bieden van zachte texturen en heerlijke geuren. De originele en ‘geheime’ formules zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten ingrediënten die geselecteerd zijn vanwege hun doeltreffendheid, meervoudige werking en omdat zij perfect worden verdragen, zelfs door de gevoelige huidtypes.

Onze filosofie gaat uit van de mens als geheel, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar in verbinding staan. Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel.
Het uiterlijke voorkomen weerspiegelt onze innerlijke gevoelens. Kortom KOH biedt de unieke combinatie van wetenschap en weldaad.