OVER LYCON

Overtollige haargroei kan heel storend zijn. Wilt u een mooie gladde huid en er altijd goed verzorgd uitzien tijdens het sporten, als u uit bed komt of na het zwemmen? Lycon precision waxing is de nieuwe manier van ontharen die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen steeds vaker een gladde, zachte huid zonder alle ongemakken van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van heerlijk ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor dat de waxen verzorgende eigenschappen hebben en dat ze onweerstaanbaar fijn ruiken. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt met harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxing met Lycon levert een superresultaat! De wax is superelastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijdezachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

LYCON PRECISION WAXING IN HET KORT, WAT ZIJN DE VOORDELEN T.O.V. HARSROLLERS MET PAPIERSTRIPS?

– Vrijwel pijnloze, supersnelle waxbehandelingen.
– De wax hecht aan de haren en niet aan de huid.
– Waxen is al mogelijk vanaf 1mm haarlengte!
– De wax wordt op een lage temperatuur aangebracht.
– Langdurig haarvrije en zachte huid zonder stoppels, omdat haren niet breken tijdens het waxen.
– Geen waxrestjes die na de behandeling achterblijven op de huid.


Hoe werkt het?
De wax van Lycon is lauwwarm en zacht, heerlijk geurend en flexibel. Deze wordt in een dun laagje op het te ontharen gebied aangebracht. Door de hoogwaardige textuur, de unieke samenstelling en de voor- en nabehandeling hecht de wax alleen aan de haartjes en dus niet aan uw huid. Hierdoor wordt de behandeling als minder pijnlijk ervaren. De wax omsluit in een paar seconden de haartjes en vormt een stevig en flexibel laagje dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd. Gemiddeld blijven de haartjes met Lycon Precision Wax tussen de drie tot vier weken weg en geeft een langdurig zachte huid zonder stoppels, irritaties en ingegroeide haartjes.


Wat kan er gewaxt worden?
In het gelaat: bovenlip, kin, wangen, hals en wenkbrauwen.
Ook voor oksels, benen, armen, handen en voeten.

En voor de mannen: borst, buik en rug.

LYCON PRODUCTEN

Lycon wax is een sterke wax die alle stugge, lange en geschoren haren (vanaf 1 mm) verwijdert. Wax van Lycon bevat een selectie van natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. Er zijn aromatische oliën toegevoegd die ervoor zorgen dat de waxen ook nog onweerstaanbaar lekker ruiken!  

LYCON BEHANDELINGEN

Lichaam

Oksels € 21,-
Bikinilijn excl. stripline € 26,-
Bikinilijn incl. stripline € 30,-
Onderbenen € 29,-
Hele benen € 43,-
Onderarmen € 21,-
Hele armen € 43,-
Rug € 29,-
Schouders € 20,-
Borst € 30,-

 

Combi-korting
2 items € 5,00
3 items € 11,00

Gezicht

Bovenlip/Kin € 15,-
Bovenlip en Kin € 20,-
Wenkbrauwen € 18,-
Hele gezicht € 28,-
Oren € 9,-
Neus € 9,-

 

Combi-korting
2 items € 2,50
3 items € 6,-