OVER ESTÉE LAUDER

Alle mooie dingen beginnen met een visie, een droom…

Estée Lauder is een visionair merk dat dromen waarmaakt. De filosofie van Estée Lauder is door de jaren heen hetzelfde gebleven; een wens om aan eenieder van ons het allerbeste te geven. Het beste op het gebied van onderzoek, innovatie en dienstverlening. Met een avant-gardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums voelt elke vrouw zich als een schoonheid. Omdat Estée Lauder ervan overtuigd is dat elke vrouw mooi kan zijn.

Parfumerie Winnubst heeft de enige Estée Lauder schoonheidssalon in Den Haag. Er is een ruime keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er wordt uitsluitend met Estée Lauder gewerkt; een hoogwaardig merk met zeer goede resultaten.

esteé-lauder-schoonheidssalon-den-haag

ESTÉE LAUDER SCHOONHEIDSPECIALIST

Evelien werkt sinds 2006 bij parfumerie Winnubst. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is zij in de Estée Lauder Salon. Quote van Mrs. Estée Lauder: “The most beautiful face in the world? It’s yours!!” 

esteé-lauder-schoonheidssalon-den-haag

ESTÉE LAUDER PRODUCTEN

De Estée Lauder-behandelingen bieden u alle luxe en comfort voor een zeer ontspannen behandeling. Ook kunt u bij Evelien terecht voor behandelingen met het merk Nescens. Deze behandelingen zijn specifiek gericht op het bindweefsel. U huid zal merkbaar soepeler, steviger en elastischer zijn.

ESTÉE LAUDER BEHANDELINGEN

Classic Facial
Behandeling met Estée Lauder Skin Care producten

75min € 71,-

• Reiniging van het gelaat
• Dieptereiniging onder de vapozone
• Epileren van de wenkbrauwen
• Massage van het gezicht, nek/schouders
• Hand, arm massage
• Oogmasker, gezichtsmasker
• Dagverzorging, eventueel lichte make-up

Classic Re-Nutriv Facial:
75 min € 85,-

Behandeling zoals de classicbehandeling, met Estée Lauder Re-Nutriv producten.